Veelgestelde vragen

  • Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

  • Voor de reguliere huisartsenzorg hoeft u als patiënt niets te betalen, dit doet de zorgverzekeraar voor u. Ook bent u geen eigen risico kwijt als u naar de huisarts gaat. Wel kan het zijn dat, als u medicatie voorgeschreven krijgt of een aanvullend onderzoek aangevraagd wordt door uw huisarts, dit van uw eigen risico af gaat. Dit geldt in de meeste gevallen ook voor laboratoriumonderzoek (onderzoek van bloed, urine, ontlasting e.d.).

  • Sinds het onverwachte overlijden van dokter Ridha merken we dat veel patiënten zich zorgen maken over hoe nu verder. Uit eer en respect naar dokter Ridha en zijn gezin zetten we er als team onze schouders er onder, wat betekend dat de zorg door blijft gaan, er zijn dagelijks 2 huisartsen aanwezig.

    U kunt op de doordeweekse dagen zoals u gewend was vanaf 08:00 bellen voor het maken van een afspraak op het spreekuur.