« terug naar vorige pagina

Afspraak maken spreekuur

Afspraak maken

BIJ LEVENSBEDREIGENDE SITUATIES BEL DAN ONMIDDELLIJK 112, in overige gevallen kunt u bellen naar de praktijk  (0299) 224 722. U krijgt een band te horen met twee keuze mogelijkheden:

  • optie 1 = spoed, als u belt voordat u naar de praktijk komt, kunnen wij ons voorbereiden op uw komst zodat de zorg zo optimaal mogelijk zal zijn
    DEZE OPTIE ALLEEN BIJ SPOED GEBRUIKEN!!!!!
  • optie 2 = spreken met de assistente / afspraak maken voor het spreekuur.

a. Spreekuur op afspraak:

Het spreekuur wordt gehouden van 08:00 – 17:00

n.b.: Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. Daarnaast kan de assistente een inschatting maken of u meer tijd nodig heeft en kan hier rekening mee houden door een dubbel consult voor u in de agenda van de huisarts te plannen.

b. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur.

c. Visite/ consult aan huis:

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel in overleg met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

d. Online afspraak maken:

Wij bieden u de mogelijkheid om uw afspraak via deze site te maken, dan kunt u de link hiernaast aanklikken: Online afspraak maken

e. Beperkt telefonisch bereikbaar tussen 10:00-10:30 en 12:00-13:00 in die perioden alleen telefonisch bereikbaar voor SPOED:

Tussen 10:00-10:30 en tussen 12:00-13:00 zijn we alleen voor SPOED telefonisch bereikbaar. Na 10:30 en na 13:00 zijn we weer volledig bereikbaar.

Betrouwbaarheid:

De assistente is (net als de huisarts) wettelijk verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan, we vragen u om begrip hiervoor. Dit betekend dat wij zonder uw toestemming uw medische gegevens niet met derden mogen delen, ook niet met partner, ouder, kind of anderszins.