« terug naar vorige pagina

Praktijkeigenaar Salah Ridha

Ik ben als huisarts de eigenaar van deze praktijk.

Sinds 1985 ben ik in Irak afgestudeerd als arts, ik heb daar gewerkt als anesthesist. Tijdens de oorlog ben ik ingezet als militair arts.

Na mijn vlucht naar Nederland heb ik opnieuw de studie tot basis arts gevolgd aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam, vervolgens heb ik de huisartsenopleiding in het AMC gevolgd en met succes afgerond.

Sinds 2006 ben ik huisarts in Volendam, in 2008 heb ik samen met dr. Tuijp gewerkt in de praktijk, welke georganiseerd was als maatschap. In 2014 is dr. Tuijp gestopt als huisarts en heb ik als solo arts de praktijk overgenomen.

Omdat het een dubbele normpraktijk is werken er huisartsen als waarnemers voor mijn praktijk.

(BIG registratie nummer: 790 588 807 01)